Peste pane cu migdale

Printeaza

Peste pane cu migdale din: file de crap, faina, oua, bere, ulei, sare, piper, fulgi de migdale.

Ingrediente:Peste pane cu migdale

  • 1 kg file de crap
  • 200 g făină
  • 2 ouă
  • 200 ml bere blondă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 400 ml ulei de porumb pentru prăjit
  • fulgi de migdale
  • o lamaie
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Într-un vas se amestecă făina, ouăle, uleiul, sarea şi berea. Se lasă amestecul să se odihnească timp de 15 minute. Se pune uleiul la încins si se trec fileurile de pe5te prin amestecul cu bere.

Se prăjesc bucătile în baie de ulei si se scot pe şervete absorbante. Se aduc la masă cu fulgi de migdale, lămâie şi pătrunjel proaspăt tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.