Peste pane cu sos de branza

Printeaza

Peste pane cu sos de branza din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare.

 

Ingrediente:Peste pane cu sos de branza

  • 500 g peste pane
  • 50 g unt
  • 500 ml lapte
  • 200 g branza rasa
  • 2 linguri faina
  • 3-4 catei usturoi
  • 100 g smantana
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 1/4 lingurita piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Bucatile de peste se trec prin oua amestecate cu faina si se  prajesc in ulei incins. Intr-o cratita se topeste untul amestecat cu usturoiul zdrobit.

Se adauga laptele, nucsoara, piperul, sarea si faina, se amesteca pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se adauga smantana. Compozitia se pune peste pestele pane care a fost inainte asezat intr-o tava.

Se pune branza rasa si se introduce tava la cuptor pentru 15 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.