Peste pane cu sos de branza
PrinteazaPeste pane cu sos de branza din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare.
- 500 g peste pane
- 50 g unt
- 500 ml lapte
- 200 g branza rasa
- 2 linguri faina
- 3-4 catei usturoi
- 100 g smantana
- 1/4 lingurita nucsoara
- 1/4 lingurita piper
- sare
Mod de preparare:
Bucatile de peste se trec prin oua amestecate cu faina si se prajesc in ulei incins. Intr-o cratita se topeste untul amestecat cu usturoiul zdrobit.
Se adauga laptele, nucsoara, piperul, sarea si faina, se amesteca pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se adauga smantana. Compozitia se pune peste pestele pane care a fost inainte asezat intr-o tava.
Se pune branza rasa si se introduce tava la cuptor pentru 15 minute.
Pofta buna!