Peste pane la cuptor cu cartofi din: cartofi, oua, file de peste, ulei, lapte, faina, boia, pesmet. Ingrediente: 800 g cartofi 4 albusuri sare boia 600 g file de peste 20 ml ulei 130 ml lapte 60 g făină 70 g pesmet boia sare Mod de preparare: Cartofii se taie felii egale, iar două […]
Peste pane (fish fingers)
PrinteazaPeste pane (fish fingers) din: peste, oua, paine, lamaie, maioneza, usturoi.
- 800 g peşte
- 2 ouă
- coaja răzuită de la 1 lămâie
- 100 g pâine
- 6 linguri maioneză
- 1 căţel de usturoi, zdrobit
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 5/190°C.
Taie peştele segmente. Mărunteşte pâinea şi asezonează cu sare şi piper.
Bate ouăle şi înmoaie fiecare bucată de peşte în ou şi apoi dâ prin pesmet.
Aşază peştele în tava de copt unsă cu ulei şi dă la cuptor 15-20 minute.
Intre timp, combină maioneza cu usturoiul şi coaja de lămâie.
Serveşte peştele cu maioneză.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Peste pane cu sos de branza si nucsoara
Peste pane cu sos de branza si nucsoara din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare. Ingrediente: 500 g peste pane 50 g unt 500 ml lapte 200 g branza rasa 2 linguri faina 3-4 catei usturoi 100 g smantana 1/4 lingurita nucsoara 1/4 lingurita piper sare Mod […]
Peste pane cu sos de branza
Peste pane cu sos de branza din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare. Ingrediente: 500 g peste pane 50 g unt 500 ml lapte 200 g branza rasa 2 linguri faina 3-4 catei usturoi 100 g smantana 1/4 lingurita nucsoara 1/4 lingurita piper sare Mod de preparare: […]
Pofta buna!