Peste pane la cuptor cu cartofi

Printeaza

Peste pane la cuptor cu cartofi din: cartofi, oua, file de peste, ulei, lapte, faina, boia, pesmet.

Ingrediente:Peste pane la cuptor cu cartofi

  • 800 g cartofi
  • 4 albusuri
  • sare
  • boia
  • 600 g file de peste
  • 20 ml ulei
  • 130 ml lapte
  • 60 g făină
  • 70 g pesmet
  • boia
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii se taie felii egale, iar două albuşuri se bat cu boia şi sare.

Se trec cartofii prin albuşurile bătute, având grijă ca toţi să fie atinşi şi se aşază feliile una lângă alta în tava de copt tapetată cu hârtie. SejDun la cuptor în partea de jos a acestuia.

Se coc aşa 15 minute, se întorc si se mai coc 15 minute.

Pentru peşte, celelalte albuşuri se bat cu laptele şi, în alt vas, se pun făina, pesmetul, boiaua şi sarea.

Se trece peştele prin amestecul cu lapte şi apoi prin cel cu făină. Se înlătură surplusul, se aşază peştele într-o tavă de cuptor, se stropesc bucăţile cu ulei şi se dau la cuptor, în partea de sus.

Se coc 15 minute.

Se servesc cu sos, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.