Peste pane cu lamaie

Printeaza

Peste pane cu lamaie din: peste, oua, pesmet, faina, sare, piper, ulei, lamaie.

 

Ingrediente: 

  • 4 rondele de peşte
  • 2 ouă
  • 4 linguri pesmet
  • 2 linguri făină
  • sare si piper
  • ulei pentru prăjit
  • 6 feliuţe de lămâie

 

Mod de preparare:

Speli şi usuci rondelele de peşte, apoi le dai cu sare şi piper. Baţi ouăle. Pui făina şi pesmetul în farfurii separate.

Treci peştele prin făină, ou şi la sfârşit prin pesmet.

Incingi uleiul şi prăjeşti rondelele pe ambele părţi. Le scoţi pe un şervet pentru a fi absorbit excesul de ulei.

Serveşti peştele pane călduţ, cu feliuţe de lămâie.

 

Peste pane cu lamaie

Peste_pane_cu_lamaie

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.