Peşte pane cu legume de vară
PrinteazaPeşte pane cu legume de vară
Ingrediente:
- 1 kg file crap
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras roşu
- 1 vânătă
- 1 ardei gras galben
- 2 roşii
- 3 linguri făină
- 2 ouă
- 2 linguri smântână
- 2 linguri unt
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Speli peştele, îl tai bucăţi, apoi treci fiecare bucată mai întâi prin făină, după care prin ou bătut şi la urmă prin smântână. Prăjeşti peştele în ulei încins, apoi îl scoţi pe un şervet de hârtie ca să se scurgă bine uleiul.
Cureţi ardeii, vânătă, dovlecelul şi roşiile, le tai bucăţi şi le înăbuşi în unt, cu sare şi piper după gust. Când sunt gata le aşezi pe un platou cu peştele pane şi le aduci la masă.
Peşte pane cu legume de vară
Poftă bună!