Peşte pane cu legume de vară

Printeaza

Peşte pane cu legume de vară

Ingrediente:

  • 1 kg file crap
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 vânătă
  • 1 ardei gras galben
  • 2 roşii
  • 3 linguri făină
  • 2 ouă
  • 2 linguri smântână
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli peştele, îl tai bucăţi, apoi treci fiecare bucată mai întâi prin făină, după care prin ou bătut şi la urmă prin smântână. Prăjeşti peştele în ulei încins, apoi îl scoţi pe un şervet de hârtie ca să se scurgă bine uleiul.

Cureţi ardeii, vânătă, dovlecelul şi roşiile, le tai bucăţi şi le înăbuşi în unt, cu sare şi piper după gust. Când sunt gata le aşezi pe un platou cu peştele pane şi le aduci la masă.

Peşte pane cu legume de vară

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.