Peste pane cu legume
PrinteazaPeste pane cu legume din: peste file, oua, faina, ulei, sare, susan, lamaie, morcov, mazare, cartof, sare, ulei.
pentru peste:
- 2 felii de peste file
- 2 oua
- 4-5 linguri de faina
- ulei
- sare
- susan
- 1 felie de lamaie
pentru garnitura:
- 1 morcov
- 1 lingura de mazare la borcan
- 1 cartof
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Pentru peşte, speli fileurile şi le pui pe un şervet la uscat. Intr-un castronel, baţi ouăle cu 2 linguri de făină, sarea şi susanul.
Treci fileurile de peşte prin făină, apoi prin compoziţia de ouă şi le pui într-o tigaie încinsă cu ulei.
Le prăjeşti până devin aurii.
Pentru garnitură, speli cartoful şi morcovul şi le pui la fiert. După ce sunt gata, le laşi la răcit şi apoi le tai cubuleţe.
Adaugi în compoziţie mazărea, stropeşti cu ulei, presari cu sare şi amesteci ingredientele.
Serveşti garnitura cu fileurile de peşte pane stropite cu lămâie.
Peste pane cu legume
Pofta buna!