Peste pane cu zeama de lamaie si patrunjel

Printeaza

Peste pane cu zeama de lamaie si patrunjel din: file de peste, ou, apa minerala, faina, pesmet, ulei, patrunjel, sare, lamaie, piper.

Ingrediente:Peste_pane_cu_zeama_de_lamaie_si_patrunjel

  • 2 rondele sau file de peste
  • 1 ou
  • 2 linguri de apa minerala
  • 50 g faina
  • 50 g pesmet
  • 100 ml ulei
  • patrunjel
  • sare
  • 1 lamaie
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli peştele şi îl tamponezi cu un şerveţel absorbant pentru a elimina excesul de apă, apoi îl dai cu sare şi piper. Baţi bine oul cu puţină sare, piper, făină şi apă minerală.

Incingi o tigaie cu ulei. Dai fiecare bucată de peşte prin pesmet, apoi prin amestecul cu ou, îl scurgi şi îl pui la prăjit în uleiul încins.

Il laşi până se pătrunde bine şi capătă o culoare auriu-arămie. Serveşti cald, după gust, cu garnitură de cartofi na- tur şi stropit cu zeamă de lămâie şi pătrunjel verde.

Peste pane cu zeama de lamaie si patrunjel

Peste_pane_cu_zeama_de_lamaie_si_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.