Peşte pane

Printeaza

Peşte pane din: peste, sare, faina, ou, pesmet, lamaie.

Ingrediente:

  • peşte
  • sare
  • făină
  • ou
  • pesmet
  • lămaie

 

Mod de preparare:

Peşte pane: Peştele curăţat, spălat, zvîntat şi sărat se taie în felii, se curăţă do oase şi se dă prin făină, ou şi pesmet.

pră­jeşte cu atenţie, ca să nu se ardă pesmetul şi în acelaşi timp să nu rămînă peştele crud în interior.

prepară mai mult din peşte alb fără oase. Se serveşte cu lămîie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Prajitura cu Lapte de Soia

Prajitura cu Lapte de Soia din: faina, zahar, ulei vegetal, lapte de soia, praf de copt, esenta de vanilie, fructe. Descoperă o prăjitură care îmbină plăcerea gustului cu beneficiile unei alegeri sănătoase. Acest desert, care poate fi adaptat pentru a include arome de ciocolată, vanilie sau chiar bucăți de fructe, este o dovadă a versatilității […]

Cum să Reducem Consumul de Alimente Procesate: Strategii și Beneficii

Cum să Reducem Consumul de Alimente Procesate: Strategii și Beneficii. Reducerea consumului de alimente procesate și înlocuirea acestora cu opțiuni mai sănătoase este esențială pentru îmbunătățirea nutriției și promovarea unei sănătăți generale bune. Alimentele procesate sunt adesea bogate în zahăruri adăugate, grăsimi nesănătoase și sodiu, contribuind la creșterea riscului de boli cronice, cum ar fi […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.