Peste (pastrav) indopat cu nuci

Printeaza

Peste (pastrav) indopat cu nuci din: pastrav, nuci, paine, lapte, oua, lamaie, vin, ulei, sare.

Ingrediente:Peste indopat cu nuci

  • 2 pastravi
  • 250 g nuci
  • 2 felii de paine
  • 100 ml, lapte
  • 2 oua
  • 1 lamaie
  • 2 linguri cu smantana
  • 1 pahaar vin alb
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă peştii şi şterge-i bine cu un şervet. Stropeşte-i apoi cu puţină zeamă de lămâie. Separat, amestecă nucile tocate mărunt cu pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă bine.

Adaugă apoi ouăle bătute cu smântână şi un praf de sare şi zahăr. Umple peştii cu aceas­tă compoziţie şi prinde-le burta cu scobitori.

Aşază peştii într-un vas de lut uns cu ulei. Stropeşte-i cu ulei şi vin. Acoperă vasul şi lasă-i la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-40 de minute

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.