Peste pe pat de cartofi

Printeaza

Peste pe pat de cartofi din: cartofi, peste, suc de lamaie, ulei, patrunjel, sare.

 

Ingrediente:

  • 8 cartofi
  • 4 pesti mici
  • sucul a doua lamai
  • 2 linguri ulei
  • o legatura patrunjel
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală bine si apoi se pun la fiert în apă cu sare.

După ce au fiert cartofii, se scot, se scurg de apă, se lasă să se răcorească un pic, apoi se taie rondele care se amestecă cu ulei si se presară cu sare.

Se repartizează în patru vase termorezistente de cuptor. Se asază si pestele curătat si spălat si se stropeşte cu suc de lămâie.

Se dau vasele la cuptor pentru 20 de minute.

După ce s-a rumenit pestele, se scot vasele si se aduc la masă cu pătrunjel.

Peste pe pat de cartofi

Peste_pe_pat_de_cartofi

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.