Peste pe pat de ardei

Printeaza

Peste pe pat de ardei din: file de peste, ardei, ceapa, usturoi, ulei, sare, busuioc.

Ingrediente:Peste_pe_pat_de_ardei

  • 4 fileuri peşte alb
  • 6 ardei graşi (roşii si galbeni)
  • 2 cepe potrivite
  • 6 căţei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • frunze de busuioc proaspăt

 

Mod de preparare:

Cureţi cepele şi le tai julien. Speli ardeii, îi tai fâşii şi cureţi usturoiul.

Pui legumele într-o tavă şi aşezi fileurile, peste care ai presărat sare. Adaugi uleiul şi acoperi tava cu folie de aluminiu.

Laşi 30 de minute, după care îndepărtezi folia şi mai dai tava la cuptor 10 minute. Presari frunze de busuioc şi serveşti cald.

Peste pe pat de ardei

Peste_pe_pat_de_ardei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.