Peste pe pat de spanac
PrinteazaPeste pe pat de spanac din: somon, spanac, lamaie, rosii, sare, piper, ceapa verde, usturoi, ulei.
- 2 fileuri somon (sau ce peşte preferi)
- 1 mână spanac
- 1 lămâie
- 2 roşii
- sare
- piper
- 2 fire ceapă verde
- 4-5 căţei usturoi
- ulei
Mod de preparare:
Speli şi usuci peştele, apoi îl asezonezi cu sare şi piper. Torni puţin ulei într-o tavă, aşezi fileurile de somon şi o dai la cuptorul încins. După ce se rumeneşte uşor, adaugi usturoiul feliat şi ceapa verde tăiată fin şi storci jumătate de lămâie.
Speli spanacul, tai roşiile şi le aşezi pe un platou. Stropeşti cu ulei, zeamă de lămâie şi aşezi fileurile şi poţi servi.
Pofta buna!