Peste la pergament

Printeaza

Peste la pergament din: peste, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 4- 5 peşti proaspeţi mai mici, de preferat păstrăvi sau scrumbii de Dunăre
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare Peste la pergament:

Peştii se curăţă, se lasă sa se scurgă bine apa şi se presară cu sare. Se ung apoi cu ulei şi se învelesc în hârtie (de preferat pergament).

Se pun la grătar, la foc mic. Peştele se frige cam în 15-20 deţinute.

Se servesc calzi (dar nu fierbinţi), cu zeamă de lămâie şi garnitură de cartofi fierţi (natur) peste care se presară pătrunjel tocat mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.