Peste picant cu masline

Printeaza

Peste picant cu masline din: peste, ceapa, ardei, usturoi, chili, rosii, masline, ulei.

Ingrediente:Peste picant cu masline

  • 4 bucăţi peste
  • 2+2 linguri ulei
  • 3 cepe
  • un ardei gras
  • 3 căţei usturoi
  • o linguriţă praf de chili
  • 2 linguri roşii în bulion
  • 2 linguri măsline verzi

 

Mod de preparare:

Se taie o ceapă în patru, iar ardeiul se taie fâşii. Se pun în mixer. Se adaugă usturoiul feliat, chili, roşiile în bulion şi măslinele fără sâmburi.

Se toarnă şi două linguri de ulei şi se mixează.

Din ceapa rămasă se face un pat, se stropeşte cu uleiul rămas, se aşază peştele, se repartizează amestecul mixat şi se coace 25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.