Peste picant cu sos de rosii

Printeaza

Peste picant cu sos de rosii din: peste, faina, ardei, suc de rosii, ulei, sare.

Ingrediente:Peste picant cu sos de rosii

  • 4 bucăţi peşte
  • 2 linguri făină
  • 2 ardei iuţi
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 foi de dafin
  • 3 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Peştele se trece prin făină şi se prăjeşte în două linguri de ulei. In altă tigaie se pun ardeii iuţi fără seminţe, tăiaţi fâşii şi se călesc.

Se adaugă sucul de roşii şi eventual putină apă. Se lasă la fiert 10 minute. Se adaugă peştele, foile de dafin, sarea şi se mai lasă la fiert 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.