Peste picant in sos de mustar si curcuma

Printeaza

Peste picant in sos de mustar si curcuma din: ardei iuţi verzi, roşii, usturoi, muştar, ulei, apa, seminţe de muştar negru, curcuma, file de peşte, chili, amidon, ulei, frunze de coriandru tocate.

Peste_picant_in_sos_de_mustar_si_curcuma

Ingrediente:

  • 2 ardei iuţi verzi
  • 150 g roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 3 linguri muştar
  • 5 linguri ulei
  • 150 ml apă
  • 1 lingură seminţe de muştar negru
  • 1 lingură curcuma
  • 500 g file de peşte
  • 1 praf chili
  • 4 linguri amidon
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri frunze de coriandru tocate

Mod de preparare:

Se curăţă ardeii iuţi de cotoare, seminţe şi pieliţe; pulpa s-e taie cuburi şi se pasează cu roşiile tăiate cuburi, căţeii de usturoi, muştarul şi 2 linguri de ulei.

Se adaugă 150 ml apă, sare, seminţe de muştar şi 1/2 linguriţă de curcuma. Se lasă să fiarbă sosul la foc moale, până ce se îngroaşă.

Se amestecă restul de praf de curcu­ma tu sare, chili şi amidon; se pudrează peştele pe toate feţele cu acest ames­tec. Se prăjeşte într-o tigaie cu 3 linguri de ulei încins.

Apoi ttucăţile de peşte se aşază în sos şi se încălzesc; se presară frunze de coriandru şi se oferă alături o garnitură de orez sălbatic fiert.

Peste picant in sos de mustar si curcuma

Peste_picant_in_sos_de_mustar_si_curcuma

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.