Peste picant

Printeaza

Peste picant din: conopida, broccoli, morcov, arde gras, ceapa, usturoi, cimbru, maghiran, busuioc, arde iute, cuisoare, lamaie.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peste
  • cateva buchetele conopida si broccoli
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • cimbru
  • maghiran
  • busuioc
  • 1 ardei iute
  • 2 cuisoare
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Peste picant: Taie ceapa julien, usturoiul feliuţe subţiri şi ardeiul iute mărunt. Amestecă-le într-un castron, împreună cu zeama de lămâie şi cuişoarele zdrobite.

Condimentează fileurile de peşte cu sare şi piper şi lasă-le 2-3 minute in sosul deja pregatit. Asazale apoi pe o tigaie tip grill unsa cu putin ulei.

Rumeneşte fileurile pe ambele părţi. Intre timp, opăreşte legumele în apă cu sare şi trage-le în puţin unt. Serveşte peştele alături de legume.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată de Varză Roșie și Portocale

Salată de Varză Roșie și Portocale. din: varza rosie, portocale, ceapa rosie, nuci, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper. Această salată este bogată în arome și culori, oferind o combinație perfectă de dulce și acid, iar varza roșie adaugă o crocantă plăcută. Ingrediente: 1/2 varză roșie, tăiată mărunt 2 portocale mari, curățate […]

Kamikaze Shot – Rețetă revigorantă si usor de preparat

Kamikaze Shot – Rețetă revigorantă si usor de preparat din: vodca, triple sec, suc de lamaie, gheata.   Ingrediente: 1 parte Vodca 1 parte Triple Sec (lichior de portocale) 1 parte suc de lămâie proaspăt stors Cuburi de gheață   Mod de preparare: Într-un shaker umplut cu cuburi de gheață, adăugați vodka, Triple Sec și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.