Salată de Varză Roșie și Portocale. din: varza rosie, portocale, ceapa rosie, nuci, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper. Această salată este bogată în arome și culori, oferind o combinație perfectă de dulce și acid, iar varza roșie adaugă o crocantă plăcută. Ingrediente: 1/2 varză roșie, tăiată mărunt 2 portocale mari, curățate […]
Peste picant
PrinteazaPeste picant din: conopida, broccoli, morcov, arde gras, ceapa, usturoi, cimbru, maghiran, busuioc, arde iute, cuisoare, lamaie.
Ingrediente:
- 4 fileuri de peste
- cateva buchetele conopida si broccoli
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- cimbru
- maghiran
- busuioc
- 1 ardei iute
- 2 cuisoare
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Peste picant: Taie ceapa julien, usturoiul feliuţe subţiri şi ardeiul iute mărunt. Amestecă-le într-un castron, împreună cu zeama de lămâie şi cuişoarele zdrobite.
Condimentează fileurile de peşte cu sare şi piper şi lasă-le 2-3 minute in sosul deja pregatit. Asazale apoi pe o tigaie tip grill unsa cu putin ulei.
Rumeneşte fileurile pe ambele părţi. Intre timp, opăreşte legumele în apă cu sare şi trage-le în puţin unt. Serveşte peştele alături de legume.
Pofta buna!
Kamikaze Shot – Rețetă revigorantă si usor de preparat
Kamikaze Shot – Rețetă revigorantă si usor de preparat din: vodca, triple sec, suc de lamaie, gheata. Ingrediente: 1 parte Vodca 1 parte Triple Sec (lichior de portocale) 1 parte suc de lămâie proaspăt stors Cuburi de gheață Mod de preparare: Într-un shaker umplut cu cuburi de gheață, adăugați vodka, Triple Sec și […]