Peste prajit, aromat

Printeaza

Peste prajit, aromat din: peste, ceapa, mustar, faina, ulei, otet, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 kg peşte
  • 1-2 kg ceapă
  • muştar boabe
  • 50 g făină
  • 5 foi de dafin
  • 100 ml oţet
  • 150 ml ulei
  • piper boabe
  • sare

 

Mod de preparare:

Peste prajit, aromat: Peştele se eviscerează, se curăţă de solzi, se porţionează şi se sărează. Se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei încins.

Ceapa se curăţă, se taie peştişori şi se pune la fiert într-un vas cu apă şi oţet. Se adaugă seminţele de muştar, foile de dafin şi boabele de piper.

Se potriveşte gustul de sare şi se lasă la fiert 20 de minute, la foc moale.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.