Peste prajit cu cimbru si salata

Printeaza

Peste prajit cu cimbru si salata din: peste, ulei, lamaie, cimbru, sare, piper, rosie, marar, salata, rozmarin.

Ingrediente:Peste_prajit_cu_cimbru_si_salata

  • 4 fileuri peste
  • 100 ml ulei
  • 1 lamaie
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper

pentru ornat:

  • cimbru proaspat
  • 1 rosie feliata
  • 2-3 fire marar
  • 4 foi salata rupte
  • 2-3 fire rozmarin proaspat

 

Mod de preparare:

Speli peştele şi îl tamponezi cu un şervet absorbant pentru a elimina surplusul de apă. lei cu o pensetă sau chiar cu mâna eventualele oase care au rămas.

Incingi uleiul într-o tiga­ie la foc mediu. Presari sare, piper şi cimbru uscat peste bu­căţile de peşte pe care le pui la prăjit în uleiul încins.

Intorci peştele şi laşi până se rumeneşte pe ambele părţi.

Când toate bucăţile s-au prăjit, le laşi la scurs pe un şervet ab­sorbant pentru eliminarea surplusului de ulei.

Tai lămâia şi storci, după gust, peste peşte.

Poţi orna, când serveşti, cu cimbru proaspăt, felii de ro­şie, mărar, salată şi rozmarin proaspăt.

Poţi servi cu garni­tură de orez sau cu o salată de legume.

Peste prajit cu cimbru si salata

Peste_prajit_cu_cimbru_si_salata

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

retete

Pește prăjit marinat

Pește prăjit marinat din: baby hering, masline verzi, baby morcovi, ceapa rosie, piper boabe, sare, ienibahar, foi de dafin, otet, apa, ulei, faina. Ingrediente: 500 g pește (baby hering) 200 g măsline verzi umplute cu anșoa 150 g baby morcovi 2 cepe roșii 1 linguriță piper boabe mozaic sare 5 boabe ienibahar 4 foi de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.