Peste prajit cu cartofi si fasole verde

Printeaza

Peste prajit cu cartofi si fasole verde din: file de peste, pesmet, cartofi, ceapa, fasole verde, marar, ulei, sare, piper, lamaie, capere.

Ingrediente:Peste_prajit_cu_cartofi_si_fasole_verde

  • 4 bucati file peste
  • 3 linguri pesmet
  • 4 cartofi
  • o ceapa uscata mica
  • 150 g fasole verde din conserva
  • 1 lingura faina
  • marar
  • ulei
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • capere

 

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert în coajă. Se curăţă de coajă, se taie jumătăţi şi se dau cu sare; Se prăjeşte peştele în ulei încins.

Se scoate pe un prosop de hârtie; Separat, în altă tigaie se căleşte ceapa tăiată rondele, se adaugă fasolea tăiată la 3 cm, se lasă 4-5 min, se pune putină apă, cât să acopere şi se lasă la foc mic până scade, se potriveşte cu sare şi piper, se adaugă o lingură de făină dizolvată în putină apă, se lasă 3-4 min, până se îngroaşă, iar la final se pune mărarul tăiat mărunt şi caperele;

Se serveşte cu cartofii şi sosul de fasole verde.

Peste prajit cu cartofi si fasole verde

Peste_prajit_cu_cartofi_si_fasole_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.