din: afumator, lemn de esenta tare, termometru, slanina, sare grunjoasa, boabe de piper, boabe de coriandru, usturoi, cimbru. Echipament necesar: Un afumător Lemn de esență tare (precum stejarul sau fagul) sau rumeguș de lemn (pentru a produce fum) Termometru pentru afumător Ingrediente: Bucăți de șlanină proaspătă Sare grunjoasa Condimente […]
Peste prajit cu faina
PrinteazaPeste prajit cu faina din: peste, ulei, faina, boia, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg de peşte
- ulei
- făină
- boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Peste prajit cu faina: Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi intestine. spală, se sărează şi, dacă este cazul, se porţionează.
Făina se şmestecă cu boiaua de ardei şi cu piperul, se trece peştele prin făină şi se prăjeşte în ulei încins.
Se poate acri cu zeamă de lămâie şi se ornează cu verdeaţă tocată mărunt.
In loc de făină se poate folosi mălai.
Pofta buna!
Cum să faci oțet din vin de casă: Rețeta tradițională
Rețeta tradițională din: vin rosu sau alb, zahar granulat, apa, suc de mere. Oțetul din vin de casă este o tradiție veche, care datează de secole. Procesul de fermentare a vinului în oțet a fost folosit în multe culturi din întreaga lume pentru a conserva alimentele și […]
Incoming search terms:
- broadwrz