Peste cu salata de oua

Printeaza

O reteta de peste cu salata de oua din: oua, file de peste, ceapa rosie, ceapa verde, patrunjel, lamaie, ulei, otet, sare si piper.

Ingrediente:

  • 8 oua
  • 300 g file de peste  (afumat sau marinat)
  • 2 cepe rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lamaie
  • 2-3 linguri ulei
  • otet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi ouăle în apă cu puţin oţet, 15 minute, apoi curăţaţi- le de coajă şi tăiaţi-le în feliuţe. Curăţaţi peştele de pieliţa de la exterior şi de eventuale oscioare, apoi tăiaţi-l în cubulefe. Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi julienne ceapa roşie, presăraţi-o cu sare, frecaţi-o bine, apoi stoarceţi-o de zeama pe care o lasă.

Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi cât mai mărunt ceapa verde şi pătrunjelul. Puneţi într-un castron bucăţile de peşte, feliile de ou, ceapa roşie şi cea verde, pătrunjelul tocat, zeamă de lămâie, ulei, oţet, sare şi piper după gust.

Amestecaţi cu grijă pentru a nu mărunţi prea mult ouăle şi serviţi preparatul la temperatura camerei.

Peste cu salata de oua

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.