Peste cu salsa de avocado

Printeaza

Peste cu salsa de avocado din: avocado, rosie, suc de limeta, ardei verde, ulei de masline, file de peste, patrunjel, orez si limeta.

Ingrediente:

  • 1 avocado tocat
  • 1 rosie tocata
  • 10 ml suc de limeta
  • 1 ardei verde tocat
  • 10 ml ulei de masline
  • 600 grame file de peste
  • 50 grame patrunjel
  • orez fiert
  • felii de limeta

 

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol avocado, castravetele, sucul de limieta si chilli. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca usor.

Acopera si da la frigider pentru cateva minute. Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga pestele. Lasa pe foc timp de 2 minute pe fiecare parte.

Pestele se serveste cu salsa de avocado si rosii, cu garnitura la alegere sau asa simplu.

 

Peste cu salsa de avocado

Pofta buna!

 

 

Gulia – Beneficii pentru sanatate si retete

Gulia (lat. Brassica oleracea var. gongyloides) este o legumă cu o aroma dulce și delicată. Gulia este apreciată pentru gustul său ușor picant și pentru beneficiile sale nutriționale. Nutriție bogată: Guliile sunt o sursă bună de nutrienți esențiali, cum ar fi vitamina C, vitamina K, vitamina B6, acid […]

Zacuscă de vinete cu ciuperci

vinete, ciuperci, ardei capia, ceapa, rosii, ulei de masline, usturoi, sare, piper, boia de ardei dulce, otet balsamic. Această zacuscă de vinete cu ciuperci este o variantă delicioasă și sănătoasă a rețetei tradiționale. Ingrediente: 3 vinete mari 200 g ciuperci (șampinioni sau alte tipuri de ciuperci preferate) 2 ardei […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.