Peste cu salsa de avocado
PrinteazaO reteta de peste cu salsa de avocado din: avocado, rosie, suc de limeta, ardei verde, ulei de masline, file de peste, patrunjel, orez si limeta.
- 1 avocado tocat
- 1 rosie tocata
- 10 ml suc de limeta
- 1 ardei verde tocat
- 10 ml ulei de masline
- 600 grame file de peste
- 50 grame patrunjel
- orez fiert
- felii de limeta
Mod de preparare:
Amesteca intr-un bol avocado, castravetele, sucul de limieta si chilli. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca usor. Acopera si da la frigider pentru cateva minute. Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga pestele. Lasa pe foc timp de 2 minute pe fiecare parte.
Pestele se serveste cu salsa de avocado si rosii, cu garnitura la alegere sau asa simplu.
Peste cu salsa de avocado
Pofta buna!