Peste si fructe de mare cu sos de smantana

Printeaza

Peste si fructe de mare cu sos de smantana din: ceapa, file de peste, calamari, creveti, smantana, usturoi, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Peste si fructe de mare cu sos de smantana

  • 1 ceapa
  • 2 fileuri de peste
  • 3-4 calamari
  • 1 kg de creveti si scoici
  • smantana
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Spalati si puneti in apa rece timp de 10-15 minute scoicile si crevetii. Se taie usturoiul. Tocati ceapa. Spalati , curatati cartilajul si taiati calamari inele. Tocati fileurile.

Gatiti ceapa, se adauga pestele, sare si piper, se amesteca si se fierbe timp de cateva minute. Adaugati crevetii, gatiti 1-2 minute, adaugati usturoi, scoici, smantana. Gatiti cateva minute.

Spalati si tocati patrunjelul. Adaugati si lasati sa fiarba. Acoperiti, gatiti 5-10 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.