Peste si fructe de mare cu sos de smantana
PrinteazaPeste si fructe de mare cu sos de smantana din: ceapa, file de peste, calamari, creveti, smantana, usturoi, patrunjel, sare, piper.
- 1 ceapa
- 2 fileuri de peste
- 3-4 calamari
- 1 kg de creveti si scoici
- smantana
- 2 catei de usturoi
- patrunjel
- sare si piper
Mod de preparare:
Spalati si puneti in apa rece timp de 10-15 minute scoicile si crevetii. Se taie usturoiul. Tocati ceapa. Spalati , curatati cartilajul si taiati calamari inele. Tocati fileurile.
Gatiti ceapa, se adauga pestele, sare si piper, se amesteca si se fierbe timp de cateva minute. Adaugati crevetii, gatiti 1-2 minute, adaugati usturoi, scoici, smantana. Gatiti cateva minute.
Spalati si tocati patrunjelul. Adaugati si lasati sa fiarba. Acoperiti, gatiti 5-10 minute.
Pofta buna!