Peşte cu sos de castraveţi

Printeaza

Peşte cu sos de castraveţi

Ingrediente:

  • 600 g peşte
  • 1 castravete
  • 1 ceapă roşie mică
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri vin roşu
  • 1 legătură mărar
  • 100 ml smântână
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Peşte cu sos de castraveţi: Tai mărunt ceapa, o căleşti cu ulei şi adaugi castravetele curăţat şi tăiat cubuleţe. Sărezi, piperezi, iar după 5 minute stingi cu vin.

Presari şi mărarul tocat mărunt şi înăbuşi totul încă 5 minute la foc mic. Tai bucăţi peştele curăţat, le sărezi, le piperezi şi le stropeşti cu zeamă de lămâie, apoi le adaugi în sosul de castraveţi şi mai ţii mâncarea pe foc 15 minute.

Când aduci mancare la masa pui smântână după cum îţi place.

 

 

Poftă bună!

 

 

Biscuiți de Crăciun

Biscuiți de Crăciun din: faina, praf de copt, sare, unt, zahar granulat, ou, extract de vanilie, scortisoara. Biscuiții de Crăciun sunt o tradiție iubită în multe familii, aducând o notă dulce și festivă în timpul sărbătorilor de iarnă. Pentru a pregăti biscuiții de Crăciun, veți avea nevoie de următoarele ingrediente: Ingrediente: 2 căni de făină […]

Friptură de Porc cu Sos de Ciuperci – Rețetă Ușor de Pregătit

Friptură de Porc cu Sos de Ciuperci – Rețetă Ușor de Pregătit din: cotlet de porc, ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, unt, ulei de masline, sare, piper, frunze de patrunjel. Această rețetă de friptură de porc cu sos de ciuperci este o opțiune perfectă pentru cinele în familie sau pentru a impresiona la ocazii speciale. Sosul […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.