Peste cu sos de ceapa si menta
PrinteazaO reteta de peste cu sos de ceapa si menta din: piper, ulei de masline, fileuri de pangasius, castravete verde, menta, sos de ceapa, sare si suc de lamaie.
- piper
- 2 lingurite ulei de masline
- 2 fileuri pangasius
- 1 bucata castravete verde
- 1 legatura menta
- 4 linguri sos de ceapa
- sare
- suc de lamaie
Mod de preparare:
Legatura de menta se toaca marunt si se amesteca cu uleiul de masline, sare si piper. Fileurile se spala si apoi se tamponeaza usor cu servete de hartie, se ung cu foarte putin ulei de masline, apoi se pun pe gratarul incins pana se rumenesc usor.
Se amesteca menta tocata in ulei cu castravetele proaspat, taiat in sferturi. Se aseaza pe un platou intins fileurile, se pune zeama de lamaie deasupra, sosul de ceapa tinut la rece 15 minute si menta si castravetii.
Peste cu sos de ceapa si menta
Pofta buna!
O reteta foarte tare