Peste cu sos de ceapa si menta

Printeaza

O reteta de peste cu sos de ceapa si menta din: piper, ulei de masline, fileuri de pangasius, castravete verde, menta, sos de ceapa, sare si suc de lamaie.

Ingrediente:Peste cu sos de ceapa si menta

  • piper
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 fileuri pangasius
  • 1 bucata castravete verde
  • 1 legatura menta
  • 4 linguri sos de ceapa
  • sare
  • suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Legatura de menta se toaca marunt si se amesteca cu uleiul de masline, sare si piper. Fileurile se spala si apoi se tamponeaza usor cu servete de hartie, se ung cu foarte putin ulei de masline, apoi se pun pe gratarul incins pana se rumenesc usor.

Se amesteca menta tocata in ulei cu castravetele proaspat, taiat in sferturi. Se aseaza pe un platou intins fileurile, se pune zeama de lamaie deasupra, sosul de ceapa tinut la rece 15 minute si menta si castravetii.

Peste cu sos de ceapa si menta

Peste cu sos de ceapa si menta

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. O reteta foarte tare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.