Peşte cu sos cremos de muştar

Printeaza

Peşte cu sos cremos de muştar din: file de peste, ulei de masline, smantana, unt, supa de peste, mustar de dijon, mustar dulce, mustar boabe, sare, piper, zahar, marar.

 

Ingrediente:

  • 2 bucati file de peste
  • 8 linguri ulei de masline
  • 8 linguri smantana
  • 8 linguri unt
  • 10 linguri supa de peste
  • 4 linguri mustar de Dijon
  • 1 lingura mustar dulce
  • 1 lingura mustar boabe
  • sare
  • piper
  • zahar
  • marar

 

Mod de preparare Peşte cu sos cremos de muştar:

Prăjiţi în ulei de măsline peştele pe ambele feţe şi scoateţi-1 pe hârtie absorbantă, pentru a elimina excesul de grăsime.

Dacă preferaţi, peştele poate fi şi fript sau uns cu ulei şi copt în cuptor.

Intr-o crăticioară, încingeţi untul, adăugaţi smântână şi supa de peşte.

Amestecaţi bine, adăugaţi cele trei tipuri de muştar şi lăsaţi să fiarbă câteva minute, până capătă consistenţă cremoasă.

Condimentaţi cu sare şi piper, ornaţi cu mărar tocat foarte fin.

Serviţi peştele împreună cu sosul fierbinte.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.