Terci de Amaranth: Mic Dejun Sănătos din: amaranth, lapte, miere, fructe, seminte de chia. Terciul de amaranth reprezintă o alternativă nutritivă și delicioasă la micul dejun tradițional. Amaranthul, un pseudocereal bogat în proteine, fibre și minerale esențiale, se transformă într-un terci cremos și satisfăcător când este gătit. Combinat cu dulceața naturală a mierii sau siropului […]
Peşte cu sos cremos de muştar
PrinteazaPeşte cu sos cremos de muştar din: file de peste, ulei de masline, smantana, unt, supa de peste, mustar de dijon, mustar dulce, mustar boabe, sare, piper, zahar, marar.
Ingrediente:
- 2 bucati file de peste
- 8 linguri ulei de masline
- 8 linguri smantana
- 8 linguri unt
- 10 linguri supa de peste
- 4 linguri mustar de Dijon
- 1 lingura mustar dulce
- 1 lingura mustar boabe
- sare
- piper
- zahar
- marar
Mod de preparare Peşte cu sos cremos de muştar:
Prăjiţi în ulei de măsline peştele pe ambele feţe şi scoateţi-1 pe hârtie absorbantă, pentru a elimina excesul de grăsime.
Dacă preferaţi, peştele poate fi şi fript sau uns cu ulei şi copt în cuptor.
Intr-o crăticioară, încingeţi untul, adăugaţi smântână şi supa de peşte.
Amestecaţi bine, adăugaţi cele trei tipuri de muştar şi lăsaţi să fiarbă câteva minute, până capătă consistenţă cremoasă.
Condimentaţi cu sare şi piper, ornaţi cu mărar tocat foarte fin.
Serviţi peştele împreună cu sosul fierbinte.
Pofta buna!
Curcan la Tavă cu Legume de Sezon
Curcan la Tavă cu Legume de Sezon din: piept de curcan, morcovi, cartofi noi, dovlecei, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cimbru. Descoperiți plăcerea de a găti un curcan suculent, însoțit de o selecție colorată de legume de sezon, pentru o masă care să aducă laolaltă gustul, nutriția și simplitatea. Această rețetă […]