Peste cu sos de hrean din: crap, slaniuta afumata, usturoi, faina, boia, ulei, mere, hrean, supa, otet, sare.
Ingrediente:
fileurile de la 1 crap, fără piele
120 g slăninuţă afumată
3-4 căţei de usturoi
200 g făină
4 linguri boia dulce
l praf boia iute
ulei pentru prăjit
Ingrediente sos de hrean:
150 g mere rase
100 g hrean proaspăt ras
2 linguri supă de carne fierbinte
1 lingură oţet
1 praf de sare
Mod de preparare:
Se prepară sosul de hrean: se amestecă merele cu hrean, oţet şi supă fierbinte; se sărează şi se adaugă zahăr; se lasă să se marineze timp de cca 4 ore la răcoare.
Se taie slăninuţa beţişoare, care se înfig în bucăţile de peşte; se săreaază şi se piperează.
Se ung bucăţile de peşte cu usturoi pisat, pe partea unde a fost pielea.
Se amestecă făana cu boia dulce şi boia iute şi se tăvălesc bucăţile de carne prin acest amestec.
Se prăjesc bucăţile de peşte în ulei încins şi se servesc cu sos de hrean şi salată.
Peste alb cu sos de lamaie din: peste, smantana, lamaie, unt, vin, ceapa, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi de peşte alb 2 ceşti cu smântână 1 lingură cu unt 3 lămâi 3 linguri cu ulei 4 cepe 1 ceaşcă de vin alb pătrunjel verde piper sare Mod de preparare: Curăţă cepele şi taie-le […]
Peste cu sos de arahide din: sos de peste, miere, otet de orez, fulgi de ardei rosu, unt de arahide, lapte de nuca de cocos, pasta de curry, paste fettucini, suc de lamaie, otet de vin alb, ulei de masline, peste alb, sare, piper, ceapa verde. Ingrediente pentru sosul de arahide și taiței: 1/4 ceasca […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.