Peste in sos de rosii cu usturoi

Printeaza

Peste in sos de rosii cu usturoi din: peste, suc de rosii, ceapa, ardei, usturoi, rozmarin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Peste in sos de rosii cu usturoi

  • 4 fileuri peşte
  • 400 ml suc de roşii
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • un căţel usturoi
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei se pun la călit ceapa şi usturoiul feliate.

Se presară cu sare şi, după ce s-a înmuiat ceapa, se adaugă sucul de roşii.

Se lasă la fiert 10 minute şi apoi se adaugă peştele, ardeiul gras tăiat fâşii, sare, piper.

Se lasă la fiert 20-30 de minute, apoi se serveşte cu rozmarin deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Peste la cuptor cu rosii

Peste la cuptor cu rosii din: peste, rosie, ceapa, lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri de peşte o ceapă o roşie o lămâie o lingură ulei  sare piper   Mod de preparare: Fileurile de peşte se presară cu sare şi piper. Se taie patru bucăţi de hârtie de copt, după care se taie julien […]

 

Peste cu sos de rosii si oregano

Peste cu sos de rosii si oregano din: peste, ceapa, rosii, bulion, usturoi, chili, oregano. Ingrediente: 4 bucăţi peşte o ceapă o conservă mare roşii în bulion 1 lingură bulion concentrat de roşii un căţei usturoi 1/2 linguriţă praf de chili o linguriţă oregano foi de dafin 2-3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.