Peste pane cu sos de branza si nucsoara din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare. Ingrediente: 500 g peste pane 50 g unt 500 ml lapte 200 g branza rasa 2 linguri faina 3-4 catei usturoi 100 g smantana 1/4 lingurita nucsoara 1/4 lingurita piper sare Mod […]
Peste in sos de smantana
PrinteazaO reteta delicioasa de peste cu: unt, mustar, smantana, miere, lamaie, busuioc, sare.
- 500 g file de pangasius
Ingrediente sos:
- 50 g unt
- 50 g muştar
- 200 ml smântână dulce
- 1 lingură cu miere de albine
- 1 lămâie
- busuioc
- sare
Mod de preparare:
Taie fileurile de peşte pe jumătate. Condimentează-le cu sare şi stropeşte-le cu puţină zeamă de lămâie.
Separat, topeşte untul la foc mic. Adaugă muştarul, un praf de sare şi zeama de lămâie. Lasă să dea în 1-2 clocote, apoi adaugă mierea şi smântână.
In sosul astfel obţinut, pune bucăţile de peşte şi lasă la cuptor aproximativ 35 de minute. Serveşte cât este cald, cu legume trase în unt.
Peste in sos de smantana
Pofta buna!
poate iti place si:
Peste pane cu sos de branza
Peste pane cu sos de branza din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare. Ingrediente: 500 g peste pane 50 g unt 500 ml lapte 200 g branza rasa 2 linguri faina 3-4 catei usturoi 100 g smantana 1/4 lingurita nucsoara 1/4 lingurita piper sare Mod de preparare: […]
Peste cu sos de rosii si oregano
Peste cu sos de rosii si oregano din: peste, ceapa, rosii, bulion, usturoi, chili, oregano. Ingrediente: 4 bucăţi peşte o ceapă o conservă mare roşii în bulion 1 lingură bulion concentrat de roşii un căţei usturoi 1/2 linguriţă praf de chili o linguriţă oregano foi de dafin 2-3 linguri ulei sare piper Mod de preparare: […]
Peste in sos de portocale
Peste in sos de portocale din: pangasius, portocala, vin, ulei, unt, smantana, capere, sare, piper. Ingrediente: 500 g pangasius (2-3 fileuri) zeama de la o portocală 1 portocală pentru decor 50 g unt 125 g smântână 1 borcan cu capere (100 g) 1 pahar cu vin alb ulei de măsline sare piper alb piper negru […]
Pofta buna!