Peste in sos de smantana

Printeaza

O reteta delicioasa de peste cu: unt, mustar, smantana, miere, lamaie, busuioc, sare.

Ingrediente:Peste in sos de smantana

  • 500 g file de pangasius

Ingrediente sos:

  • 50 g unt
  • 50 g muştar
  • 200 ml smântână dulce
  • 1 lingură cu miere de albine
  • 1 lămâie
  • busuioc
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Taie fileurile de peşte pe jumătate. Condimentează-le cu sare şi stropeş­te-le cu puţină zeamă de lămâie.

Separat, topeşte untul la foc mic. Adaugă muştarul, un praf de sare şi zeama de lămâie. Lasă să dea în 1-2 clocote, apoi adaugă mierea şi smântână.

In sosul astfel obţinut, pune bucăţile de peşte şi lasă la cuptor aproximativ 35 de minute. Serveşte cât este cald, cu legume trase în unt.

Peste in sos de smantana

Peste in sos de smantana

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Peste pane cu sos de branza si nucsoara

Peste pane cu sos de branza si nucsoara

Peste pane cu sos de branza si nucsoara din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare.   Ingrediente: 500 g peste pane 50 g unt 500 ml lapte 200 g branza rasa 2 linguri faina 3-4 catei usturoi 100 g smantana 1/4 lingurita nucsoara 1/4 lingurita piper sare   Mod […]

Peste pane cu sos de branza

Peste pane cu sos de branza

Peste pane cu sos de branza din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare.   Ingrediente: 500 g peste pane 50 g unt 500 ml lapte 200 g branza rasa 2 linguri faina 3-4 catei usturoi 100 g smantana 1/4 lingurita nucsoara 1/4 lingurita piper sare   Mod de preparare: […]

 

Peste cu sos de rosii si oregano

Peste cu sos de rosii si oregano din: peste, ceapa, rosii, bulion, usturoi, chili, oregano. Ingrediente: 4 bucăţi peşte o ceapă o conservă mare roşii în bulion 1 lingură bulion concentrat de roşii un căţei usturoi 1/2 linguriţă praf de chili o linguriţă oregano foi de dafin 2-3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: […]

 

Peste in sos de portocale

Peste in sos de portocale din: pangasius, portocala, vin, ulei, unt, smantana, capere, sare, piper. Ingrediente: 500 g pangasius (2-3 fileuri) zeama de la o portocală 1 portocală pentru decor 50 g unt 125 g smântână 1 borcan cu capere (100 g) 1 pahar cu vin alb ulei de măsline sare piper alb piper negru […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.