Peste cu sos de soia si otet alb

Printeaza

Peste cu sos de soia si otet alb din: crap, ulei, pasta de tomata, sos de soia, otet.

Ingrediente:

  • crap de aproximativ un kilogram
  • ulei
  • pastă de tomate
  • sos de soia
  • oţet alb

 

Mod de preparare:

Peste cu sos de soia si otet alb: fac, cu ajutorul unui cuţit, câteva crestături de o parte şi de alta a peştelui, apoi se pune la prăjit în ulei încins şi se ţine până când capătă o culoare aurie.

Separat se prepară sosul din pastă de tomate, zahăr, sos de soia şi oţet alb. Când este gata se tornă peste crap.

 

Poftă bună!

 

 

Ceai de Ginseng

Ceai de Ginseng – pentru Energie și Vitalitate – Ceaiul de ginseng este cunoscut de secole pentru proprietățile sale revigorante și benefice pentru sănătate. Ginsengul, o rădăcină miraculoasă folosită în medicina tradițională chineză, este apreciat pentru capacitatea sa de a îmbunătăți energia, concentrarea și imunitatea. Acest ceai nu doar că oferă un gust plăcut și […]

Cum să Marinezi Corect Carnea de Curcan

Cum să Marinezi Corect Carnea de Curcan – Marinarea cărnii de curcan este esențială pentru a obține o carne fragedă, suculentă și plină de aromă. Această metodă de preparare permite aromelor să pătrundă adânc în carne, asigurând o textură și un gust deosebit. Importanța Marinării Cărnii de Curcan Carnea de curcan are o textură mai […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.