Peste in sos de usturoi

Printeaza

Peste in sos de usturoi din: file de peste alb, lamai, arde iute, usturoi, ciuperci, sare, ulei, piper, patrunjel.

Ingrediente:Peste_in_sos_de_usturoi

  • 600 g file de peste alb
  • 2 lamai
  • 2 ardei iuti
  • 1 capatana usturoi
  • 400 g ciuperci
  • 2 lingurite ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Speli lămâile, razi coaja de la 1 lămâie şi le storci. Adaugi usturoiul pisat, ardeiul iute tăiat felii şi amesteci.

Speli bine ciupercile şi le tai bucăţi. Incingi uleiul într-un vas, pe care-l vei băga şi la cuptor.

Pui peştele şi îl frigi pe fiecare parte câte 2-3 minute. Când întorci peştele ultima oară, adaugi ciupercile şi amestecul cu zeamă de lămâie şi potriveşti de sare şi piper.

Dai vasul la cuptor şi laşi aproximativ 15 minute.

Serveşti cald, presărat cu pătrunjel tăiat fin.

Peste in sos de usturoi

Peste_in_sos_de_usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.