Mix de conopida cu fasole verde in sos de mozzarella din: conopida, fasole verde, maioneza, unt, ceapa, bacon prajit, mozzarella si cheddar. Este o sursă excelentă de vitamina C, vitamina K, vitamina B6, acid folic și potasiu. De asemenea, conține cantități semnificative de fibre alimentare, care susțin digestia sănătoasă. Conopida conține antioxidanți precum sulforafanul, indolii […]
Peste spada la gratar cu sparanghel si capere
PrinteazaPeste spada la gratar cu sparanghel si capere din: frunza de coriandru prospete, ou, suc de lamaie, capere, mustar de Dijon, usturoi, ulei de masline, saranghel, peste spada.
Ingrediente:
- 1/2 ceasca frunza de coriandru prospete
- 1 ou
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 lingurita de capere scurse
- 1/2 lingurita mustar de Dijon
- 1 catel de usturoi
- 3 linguri ulei de masline
- 225 g sparanghel
- 1 bucata peste spada (225 g, cu grosimea de 2,5 cm)
Mod de preaprare:
Preîncălzeşte grătarul la foc mediu, într-un blender ori într-un robot de bucătărie pune piure din coriandru, ou, suc de lămâie, capere, muştar şi usturoi; adaugă sare şi piper.
Pune cele trei linguri de ulei; amestecă. Străpunge sparanghelul cu două beţe din bambus ca să obţii o „plută”.
Unge sparanghelul cu ulei şi condimentează cu sare şi piper. Procedează la fel cu peştele.
Pune pe grătar peştele şi sparanghelul,întorcându-le pe ambele părţi o dată sau de două ori, până când carnea devine aurie şi bine făcută, circa şase minute în total, iar legumele sunt uşor carbonizate şi moi, circa opt minute.
Scoate beţele; pune sparanghelul lângă peşte. Stropeşte mâncarea cu sos.
Peste spada la gratar cu sparanghel si capere
Pofta buna!
Coniac de casă cu boabe de piper
Coniac de casă cu boabe de piper din: vin rosu sec, zahar, alcool, coaja de portocala, scortisoara, cuisoare, piper negru, cimbru, apa. Această rețetă de coniac de casă este o modalitate minunată de a crea o băutură alcoolică aromată și bogată în confortul propriului cămin. Ingrediente: 1 litru de vin roșu sec (cu […]
A iesit bun pestele?