Peşte spadă cu roşii şi capere

Printeaza

O reteta de peste spada cu rosii si capere din: file de peste spada, rosii cherry, capere, masline, vin alb, ulei de masline, suc de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Peşte spadă cu roşii şi capere

  • 4 bucati file de peste spada
  • 300 g rosii cherry
  • 500 g capere
  • 200 g masline
  • 100 ml vin alb
  • ulei de masline
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se presară cu sare şi piper bucăţile de peşte şi se stropesc cu vin alb. Seîmpachetează fiecare bucată de file în folie de staniol. Se punîntr-o tavă unsă cu ulei şi se coc 30 minute la foc moderat.

Se scot bucăţile de peşte din staniol şi se pun pe farfurii. Se adaugă roşii tăiate jumătăţi, capere şi măsline. Se stropeşte totul cu ulei de măsline şi suc de lămâie.

Peşte spadă cu roşii şi capere

Peşte spadă cu roşii şi capere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.