Peşte cu spanac

Printeaza

Peşte cu spanac din: cod, spanac, ceapa verde, parmezan, pesmet, lamaie, ulei si sare.

Ingrediente:

  • 2 bucăți de cod
  • 300 g spanac
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 linguri cu parmezan
  • 2 linguri cu pesmet
  • 1 lămâie
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă peștii. Stropește-i cu zeamă de lămâie, condimentează-i cu sare după gust și dă puţin la rece. (Stropit cu zeamă de lămâie, peștele nu se rupe în timpul prăjirii, însă nu adăuga prea multă, pentru că riști să obţii efectul contrar!)

Oprește câteva frunze de spanac pe care să servești peștele, iar pe celelalte toacă-le cât mai mărunt. Spală ceapa și tai-o în rondele subţiri. Pune ulei la încins și călește mai întâi ceapa, apoi spanacul.

Când verdeţurile s-au înmuiat, iar zeama pe care o lasă a scăzut, stinge focul, potrivește de sare și amestecă bine cu parmezanul. Umple peștii cu această compoziţie, prinde cu scobitori, tăvălește-i prin pesmet și prăjește-i în ulei bine încins.

Peşte cu spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.