Peste in stil chinezesc
PrinteazaO reteta de peste in stil chinezesc din: peste, morcovi, sake, sos de soia, fasole verde, ardei gras, sare si piper.
- 800 g peste alb
- 2 morcovi
- 2 linguri sake (rachiu de orez) sau alt rachiu de fructe sau cereale
- 1 lingura sos de soia
- 50 g fasole verde pastai
- 1/2 ardei gras galben
- 1/2 ardei gras rosu
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneţi peştele într-un vas termorezistent, după ce l-aţi tăiat în felii potrivite şi aţi eliminat oasele. Lângă peşte puneţi legumele tăiate în bastonaşe. Amestecaţi sosul de soia cu rachiul şi turnaţi-l peste ingrediente.
Puneţi vasul la bain-marie, la cuptor, până când peştele se desface uşor dacă este înţepat cu o furculiţă şi legumele sunt fragede. Condimentaţi înainte de servire.
Peste in stil chinezesc
Pofta buna!