Peste in stil chinezesc

Printeaza

O reteta de peste in stil chinezesc din: peste, morcovi, sake, sos de soia, fasole verde, ardei gras, sare si piper.

Ingrediente:

  • 800 g peste alb
  • 2 morcovi
  • 2 linguri sake (rachiu de orez) sau alt rachiu de fructe sau cereale
  • 1 lingura sos de soia
  • 50 g fasole verde pastai
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi peştele într-un vas termorezistent, după ce l-aţi tăiat în felii potrivite şi aţi eliminat oasele. Lângă peşte puneţi legumele tăiate în bastonaşe. Amestecaţi sosul de soia cu rachiul şi turnaţi-l peste ingrediente.

Puneţi vasul la bain-marie, la cuptor, până când peştele se desface uşor dacă este înţepat cu o furculiţă şi legumele sunt fragede. Condimentaţi înainte de servire.

Peste in stil chinezesc

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.