Peste in stil mexican (varianta)

Printeaza

Peste in stil mexican din: file de peste, salsa, branza Cheddar, chipsuri, avocado, smantana, grasime.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Peste in stil mexican

  • 800 g file de peşte la alegere
  • 250 ml salsa după gust (iute sau dulce)
  • 125 g brânză Cheddar
  • 50 g chipsuri din tortilla de porumb
  • 1 avocado
  • 100 ml smântână
  • grăsime pentru formă

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorulîn prealabil la 200 °C (venti­lator 180 °C). Se unge cu gră­sime o formă termorezistentă plată.

Se usucă prin tamponare fileurile de peşte, se aşează în formă şi se rade brânza. Se unge peştele cu salsa, iar pe deasupra se pre­sară brânza.

Se mărunţesc chipsurile din tortitla şi se presară peste peşte. Se bagă forma la cuptor circa 20 de minute.

Se curăţă fructul de avo- cado, se scoate sâmbu­rele, iar pulpă se taie felii. Fileurile rumenite se servesc cu smântână şi cu felii de avocado.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Peste la cuptor cu sos de castravete

Peste la cuptor cu sos de castravete din: peste congelat, ciuperci, cascaval, castravete, smantana, usturoi, sare, piper, lamaie. Ingrediente: 1 kg file de peşte congelat sau proaspăt (somon alaska) 250 g ciuperci proaspete 200 g caşcaval ementaler ras 1 castravete 200 ml smântână usturoi sare piper lămâie   Mod de preparare: Peştele îl decongelezi la temperatura camerei, îl […]

Peste la cuptor cu sos de castravete

Peste la cuptor cu sos de castravete din: peste congelat, ciuperci, cascaval, castravete, smantana, usturoi, sare, piper, lamaie. Ingrediente: 1 kg file de peşte congelat sau proaspăt (somon alaska) 250 g ciuperci proaspete 200 g caşcaval ementaler ras 1 castravete 200 ml smântână usturoi sare piper lămâie   Mod de preparare: Peştele îl decongelezi la temperatura camerei, îl […]

Supa_de_peste_cu_tofu

Supa de peste cu tofu

Supa de peste cu tofu din: file de cambula, castravete, ulei de susan, sos de soia, rachiu de anason, tofu. Ingrediente: 600 g file de cambulă 1 castravete 3-4 linguri ulei de susan 100 g amestec de ceapă cu usturoi (congelat) 1 pachet de amestec din 8 feluri de plante (congelat) 1 l fond de […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.