Peşte teriyaki

Printeaza

Peşte teriyaki

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peşte (de circa 100 g fiecare)
  • făină
  • 2 linguri ulei

Marinată:

  • 3 linguri sos de soia
  • 3 linguri sake (sau vin alb)
  • 1 lingură zahăr
  • 1 lingură praf de ghimbir

Sosul Teriyaki:

  • 1 lingură zahăr
  • 3 linguri sake (sau vin alb)
  • 1 lingură sos de soia

Preparare:

Peşte teriyaki: Se amestecă ingredintele pentru marinată. Intr-o farfurie, se marinează peştele, circa 1/2 oră. Se scoate peştele din marinată şi se dă uşor prin făină fiecare bucată.

Marinată rămasă se păstrează. Se toarnă sosul fierbinte peste fiecare bucată de peşte şi se serveşte cu garnitură de orez (fiert scăzut, simplu, fără condimente) şi murături în oţet, ţelină sau conopidă, după gust.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Spaghete cu sos Alfredo și pui

Spaghete cu sos Alfredo și pui – Acest preparat combină perfect paste al dente cu un sos bogat de smântână și parmezan, completat de pui fraged și aromat. Este o alegere ideală pentru cinele în familie sau ocaziile speciale, fiind atât sățios, cât și deosebit de delicios. Prepararea acestui fel de mâncare necesită ingrediente simple, […]

Salată de Năut cu Edamame și Roșii Cherry

Salată de Năut cu Edamame și Roșii Cherry – Salata este o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru orice masă a zilei. Această salată este bogată în proteine vegetale, fibre și vitamine, oferind un aport nutrițional echilibrat. Ușor de preparat și plină de arome proaspete, este ideală pentru cei care doresc să adopte o alimentație sănătoasă […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. O reteta de peste foarte buna. Pestele este foarte sanatos. Poza n-aveti?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.