Ceai de fructe de măceș – este o băutură cunoscută pentru aroma sa plăcută și beneficiile sale impresionante pentru sănătate. Măceșele sunt bogate în vitamina C, antioxidanți și minerale, fiind recunoscute pentru proprietățile lor imunostimulatoare și antiinflamatorii. Această rețetă de ceai de măceș este perfectă pentru a te bucura de o băutură reconfortantă și sănătoasă, […]
Peste umplut cu ciuperci si usturoi
PrinteazaPeste umplut cu ciuperci si usturoi din: peste, ciuperci, ceapa, usturoi, faina, ulei, ou, bulion, vin alb, piper boabe, patrunjel, marar, sare.
Ingrediente:
- un peste
- 500 g ciuperci
- 4 cepe
- 5 căţei usturoi
- o lingură făină
- 4 linguri ulei
- 2 ouă
- o lingură bulion
- 100 ml vin alb
- piper boabe
- pătrunjel
- mărar
- sare
Mod de preparare:
Peste umplut cu ciuperci si usturoi: curată pestele, se spală, se condimentează cu sare si piper si se dă la rece. Intre timp, se prepară umplutura: se toacă măritnt ceapa si se căleşte în ulei cu 2 linguri de apă.
Se adaugă ciupercile tăiate mărunt şi se mai lasă încă 10 minute, după care se pune făina.
stinge cu bulion si se mai fierbe încă 3 minute. La sfârşit, se adaugă ouăle bătute, pătrunjelul şi mărarul tocate mărunt şi usturoiul zdrobit. Se condimentează cu sare si piper.
scoate pestele de la frigider, se umple cu compoziţia de ciuperci, se leagă cu ată alimentară, se stropeşte cu vin, se pune pe o tavă si se dă la cuptor.
Se lasă 25 de minute, la foc potrivit.
Pofta buna!
Grand Cosmopolitan Cocktail – este o variantă rafinată și elegantă a clasicului Cosmopolitan, îmbogățit cu Grand Marnier pentru a aduce un plus de complexitate și profunzime. Această băutură sofisticată este perfectă pentru evenimente speciale sau pentru a transforma o seară obișnuită într-una memorabilă. Prepararea sa este simplă, dar rezultatul final este deosebit de impresionant și savuros. […]