Peste umplut cu chorizo

Printeaza

Peste umplut cu chorizo din: file de cod, chorizo, ulei de masline, unt, sare, piper.

Ingrediente:Peste umplut cu chorizo

  • 500 g file de cod
  • 110 g chorizo
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 15 g unt nesarat
  • sare si piper
  • spanac fiert pentru servire

Pentru umplutura:

  • 100 g Chorizo
  • 5 linguri de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Indeparati orice fel de oase si piele de la peste. Spalati bine, apoi uscati cu prosoape de hartie.  Feliati subțire Chorizo.

Condimentati fileurile de cod cu sare si piper dupa gust. Asezati feliile de chorizo pe lungimea fileurilor de peste.  Rulati carnea de peste, fixati cu sfoara si lasati deoparte.

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Se taie peștele in porții potrivite. Intr-o tigaie incalziti untul si uleiul, apoi adaugati pestele si prajiti cate 1 minut pe fiecare parte.  Așezați apoi intr-o tava de cuptor si dati la cuptor pentru 6 minute.

Intr-o tigaie se prajeste restul de chorizo la foc mediu pentru 2 minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.  Serviti pe pat de spanac fiert si chorizo prajit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.