Peste umplut cu chorizo
PrinteazaPeste umplut cu chorizo din: file de cod, chorizo, ulei de masline, unt, sare, piper.
- 500 g file de cod
- 110 g chorizo
- 2 linguri de ulei de masline
- 15 g unt nesarat
- sare si piper
- spanac fiert pentru servire
Pentru umplutura:
- 100 g Chorizo
- 5 linguri de ulei de masline
Mod de preparare:
Indeparati orice fel de oase si piele de la peste. Spalati bine, apoi uscati cu prosoape de hartie. Feliati subțire Chorizo.
Condimentati fileurile de cod cu sare si piper dupa gust. Asezati feliile de chorizo pe lungimea fileurilor de peste. Rulati carnea de peste, fixati cu sfoara si lasati deoparte.
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Se taie peștele in porții potrivite. Intr-o tigaie incalziti untul si uleiul, apoi adaugati pestele si prajiti cate 1 minut pe fiecare parte. Așezați apoi intr-o tava de cuptor si dati la cuptor pentru 6 minute.
Intr-o tigaie se prajeste restul de chorizo la foc mediu pentru 2 minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Serviti pe pat de spanac fiert si chorizo prajit.
Pofta buna!