Peste umplut cu icre
PrinteazaPeste umplut cu icre din: peste, cascaval, pesmet, icre, oua fierte, ceapa verde, unt, sprot afumat, masline fara samburi, lamaie, ulei, sare, piper.
- 1 peste mare
- 50 g cascaval ras
- 3-4 linguri cu pesmet
- 50 g icre
- 2-3 oua fierte
- 3-4 fire de ceapa verde
- 50 g unt
- 1 conserva cu sprot afumat
- 200 g masline fara samburi
- 1 lamaie
- ulei
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare:
Pregatesti pestele, il cureti, il stergi bine. Il dai cu sare, apoi prin amestecul de pesmet cu cascaval ras. Il pui pe gratarul oncins. Intre timp, prepari o salata de icre cu ceapa verde tocata foarte fin. Adaugi in salata oua fierte tare, taiate cuburi.
Umpli pestele cu salata de icre si dai deoparte, la racoare. Prepari o pasta de peste din sprotul afumat, unt si suc de lamaie dupa gust. Tai maslinele pe o parte si le umpli cu pasta de peste. Pui langa pestele umplut si servesti.
Peste umplut cu icre
Pofta buna!