Peşte umplut cu legume
PrinteazaPeşte umplut cu legume
- 2 peşti mari (de câte 1 kg fiecare)
- 3 morcovi
- 1 ardei gras roşu
- 300 g ciuperci
- cimbru
- sare
- oregano
- condiment tip Vegeta
- piper
- 4 linguri ulei de măsline
- 2 lămâi
- 200 ml apă
Mod de preparare:
Cureţi şi speli peştii, îi presari foarte bine cu sare şi piper, îi stropeşti cu zeama de lămâie. Cureţi legumele, apoi tai morcovii bastonaşe cât mai subţiri, ardeii cubuleţe şi ciupefcile felii şi le amesteci cu o linguriţă de condiment.
Umpli peştii cu amestecul de legume şi dacă-ţi mai rămân le aşezi în tavă. Le stropeşti cu uleiul de măsline şi apa, presari sare, piper şi oregano, acoperi cu o folie de aluminiu şi îl dai la cuptor pentru o oră.
Peşte umplut cu legume
Poftă bună!
Iese foarte bun pestele umplut cu legume. Eu am folosit fitofag dar cred ca iese bun si cu crap