Tocanita de peste cu vin din: ulei, ceapa, ardei, usturoi, boia, cimbru, sofran, dafin, rosii, vin, midii, cod, migdale. Ingrediente: 6 linguri ulei de măsline 1 ceapă mare tocată 1 ardei roşu iute, tocat mărunt 2 căţei de usturoi, tocaţi mărunt 1/2 linguriţă boia de ardei afumaţi 1 lingură frunze de cimbru proaspete 1 linguriţă […]
Peste cu verdeturi aromate
PrinteazaPeste cu verdeturi aromate din: fileuri de peste, busuioc, menta, rozmarin, lamai, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 fileuri de peşte
- 2 crenguţe de busuioc
- 2 crenguţe de mentă verde şi rozmarin
- 2 lămâi
- 2 linguri
- ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală fileurile de peşte, apoi se tamponează cu prosoape de hârtie. Lămâile se taie rondele.
Frunzele de mentă, busuioc şi rozmarin se taie mărunt şi se amestecă.
Intr-o tavă se aşază rondelele de lămâie şi 1/2 din amestecul de verdeţuri aromate.
Deasupra se pune peştele, se stropeşte cu ulei, se presară piper, sare şi verdeţuri.
acoperă tava cu folie de aluminiu şi se lasă la frigider 2 ore. Apoi se dă tava la cuptorul încălzit, foc mijlociu, 20 min.
serveşte fierbinte.
Pofta buna!
Burger de peste cu capere din: somon, ardei gras, ceapa, mustar dijon, capere, pesmet, marar, maioneza, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 100 g somon din conserva 1/8 ceașcă ardei rosu, cuburi 1/8 ceașcă ceapa, cuburi 1/2 lingurita mustar de Dijon 1/2 lingurita capere 1/3 ceasca pesmet 1 1/2 lingurite marar proaspat tocat 1 lingura […]
Curry de peste cu ghimbir din: usturoi, ghimbir, lapte de cocos, ulei de susan, sos de soia alb, boia, suc de limette, migdale, supa de legume, ceapa verde, morcovi, mazare, file de peste, creveti si sos de peste. Ingrediente: 2 căţei de usturoi o bucăţică de cca 2 cm de ghimbir 400 ml lapte de […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- reader2y6