Ciuperci la cuptor umplute cu branza de oaie din: ciuperci, branza telemea de oaie, unt, ou, marar, lapte. Ingredinte: 1/2 kg ciuperci 200 g branza telemea de oi 50 g unt 1 ou 1 lingura marar fin tocat 2-3 linguri lapte Mod de preparare Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele. Acestea […]
Pesto cu branza albastra
Printeaza- 1 ceapă tocată
- 1 priză sare grunjoasă
- 60 g nuci
- 100-150 g frunze de rucola tocate
- 100 g brânză albastră (de ex. gorgonzola)
- piper
- 100 ml ulei de măsline
Mod de preparare:
Pesto cu branza albastra
Pofta buna!
poate iti place si:
Cartofi cu sos pesto
Cartofi cu sos pesto din: cartofi, frunze de busuioc, usturoi, seminte de pin, branza de oaie, ulei extravirgin de masline, sare. Ingrediente: 500 g cartofi 20-30 frunze de busuioc câțiva căței de usturoi 1-2 linguri semințe de pin 1-2 linguri brânză rasă de oaie ulei extravirgin de măsline sare Mod de preparare: Speli frunzele […]
Reteta zilei: Sos pesto cu fenicul
Sos pesto cu fenicul din: fenicul, usturoi, branza, ulei de masline, migdale. Ingrediente: 1 radacina fenicul 2 catei de usturoi ½ ceasca brânză rasă ½ ceasca ulei de măsline ½ ceasca migdale Mod de preparare: Tăiați frunzele. Spalati foarte bine. Combinați toate ingredientele in blender si omogenizati. Dati la rece pana la servire. […]
Pofta buna!