Pesto de broccoli cu usturoi si nuci de caju

Printeaza

Pesto de broccoli cu usturoi si nuci de caju din: nuci de caju, usturoi, broccoli, parmezan, piper negru, ulei de măsline.

Pesto_de_broccoli_cu_usturoi_si_nuci_de_caju

Ingrediente:

  • 125 g nuci de caju prăjite
  •  1 căţel de usturoi zdrobit
  •  750 g bucheţele de broccoli, gătite la abur
  •  125 g parmezan ras fin
  •  piper negru proaspăt măcinat, după gust
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Pune nucile de caju şi usturoiul într-un blender şi mixează până ce totul devine o pastă fină.

Adaugă broccoli, parmezanul şi pipe­rul. Pune uleiul de măsline puţin câte puţin în blender şi mixează până când pesto-ul ajunge la consistenţa dorită.

Adaugă mai mult ulei de măsline, sare sau piper dacă este necesar.

 Pesto de broccoli cu usturoi si nuci de caju

 

Pesto_de_broccoli_cu_usturoi_si_nuci_de_caju

Pofta buna!

 


 

Poate iti place si:

Reteta zilei: Sos pesto cu cajuu

Sos pesto cu cajuu din: salata creata, ulei, cajuu, usturoi, sare de mare, lamaie, parmezan, apa. Ingrediente:  2 cana salata creata ½ ceasca ulei ½ ceasca cajuu 1 catel usturoi zdrobit 1 lingurita sare de mare sucul de la 1 lămâie ½ ceasca parmezan proaspăt ras 1 lingură de apă Mod de preparare: Pregătiți toate […]

Reteta zilei: Sos pesto cu nuci de pin

Sos pesto cu nuci de pin din: busuioc, nuci de pin, usturoi, ulei de masline. Ingrediente:  4 cani busuioc 2 linguri nuci de pin 4 catei usturoi ⅓ ceasca ulei de măsline       Mod de preparare: Curatati si spalati busuioc, apoi maruntiti. Curatati si taiati usturoiul. Adaugati in blender busuioc, usturoi și nuci […]

 

Reteta zilei: Sos pesto cu parmezan si usturoi

Sos pesto cu parmezan si usturoi din: usturoi verde, parmezan, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente:  1 legatura usturoi verde ⅓ cana parmezan ras ⅓ cana nuci prajite ¼ ceasca ulei de măsline 1 lingura suc de lamaie ½ linguriță sare ⅛ linguriță piper negru   Mod de preparare: Curatati usturoiul. […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.