Pesto de busuioc si parmezan

Printeaza

Pesto de busuioc si parmezan din: busu­ioc, ulei de măsline extra-virgin, pecorino, usturoi, seminţe de pin, sare.

Pesto_de_busuioc_si_parmezan

Ingrediente:

  • 50 g frunze proaspete de busu­ioc
  • 50 ml ulei de măsline extra-virgin
  • 6 linguri parmezan ras
  • 2 linguri pecorino ras
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură seminţe de pin
  •  1 praf de sare
  • 50 ml ulei de măsline

Mod de preparare:

Se aşază într-un castron adânc 50 g frunze proaspete de busu­ioc, 50 ml ulei de măsline extra-virgin, 6 linguri parmezan ras, 2 linguri pecorino ras, 1 căţel de usturoi, 1 lingură seminţe de pin, 1 praf de sare.

Se pasează folosind blenderuj, adăugând treptatalte 50 ml ulei de măsline, pentru a căpăta o consistenţă cremoasă. Se amba­lează în pungi de plastic câte 2-3 linguri de pesto şi se dau la congelator.

Pesto de busuioc si parmezan

Pesto_de_busuioc_si_parmezan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.