Pesto de busuioc si parmezan
PrinteazaPesto de busuioc si parmezan din: busuioc, ulei de măsline extra-virgin, pecorino, usturoi, seminţe de pin, sare.
Ingrediente:
- 50 g frunze proaspete de busuioc
- 50 ml ulei de măsline extra-virgin
- 6 linguri parmezan ras
- 2 linguri pecorino ras
- 1 căţel de usturoi
- 1 lingură seminţe de pin
- 1 praf de sare
- 50 ml ulei de măsline
Mod de preparare:
Se aşază într-un castron adânc 50 g frunze proaspete de busuioc, 50 ml ulei de măsline extra-virgin, 6 linguri parmezan ras, 2 linguri pecorino ras, 1 căţel de usturoi, 1 lingură seminţe de pin, 1 praf de sare.
Se pasează folosind blenderuj, adăugând treptatalte 50 ml ulei de măsline, pentru a căpăta o consistenţă cremoasă. Se ambalează în pungi de plastic câte 2-3 linguri de pesto şi se dau la congelator.
Pesto de busuioc si parmezan
Pofta buna!