Pesto Exclusiv: Rețetă Autentică cu o Notă Modernă

Printeaza

Pesto Exclusiv: Rețetă Autentică cu o Notă Modernă din: frunze de busuioc, nuci prajite, parmezan, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare, piper, suc de lamaie.

Descoperă rețeta noastră exclusivă de pesto cu ingrediente proaspete și o notă modernă. Perfect pentru paste, pizza sau bruschetta!

 

Ingrediente:

 

Mod de Preparare:

Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați busuiocul, nucile, parmezanul și usturoiul.

Mixați până când ingredientele sunt mărunțite.

Adăugați uleiul de măsline într-un fir subțire, mixând în continuare până când obțineți o consistență cremoasă.

Asezaționați cu sare, piper și suc de lămâie.

Transferați într-un borcan și păstrați la frigider.

Pesto Exclusiv: Rețetă Autentică cu o Notă Modernă

Informații Nutriționale (per porție):

  • Calorii: 190
  • Carbohidrați: 2g
  • Proteine: 4g
  • Grăsimi: 19g

 

Sosul pesto are origini în regiunea Liguria, Italia. Tradițional, este făcut cu nuci de pin, dar în această rețetă am folosit nuci pentru o notă modernă și o textură diferită.

Acest sos este versatil și poate fi folosit în multe feluri de mâncare, de la paste la pizza sau chiar salate.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Reteta zilei: Sos pesto cu nuci de pin

Sos pesto cu nuci de pin din: busuioc, nuci de pin, usturoi, ulei de masline.   Ingrediente:  4 cani busuioc 2 linguri nuci de pin 4 catei usturoi ⅓ ceasca ulei de măsline       Mod de preparare: Curatati si spalati busuioc, apoi maruntiti. Curatati si taiati usturoiul. Adaugati in blender busuioc, usturoi și […]

 

 

Reteta zilei: Sos pesto cu cajuu

Sos pesto cu cajuu din: salata creata, ulei, cajuu, usturoi, sare de mare, lamaie, parmezan, apa. Ingrediente:  2 cana salata creata ½ ceasca ulei ½ ceasca cajuu 1 catel usturoi zdrobit 1 lingurita sare de mare sucul de la 1 lămâie ½ ceasca parmezan proaspăt ras 1 lingură de apă     Mod de preparare: […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.