Friptură de Vită la Grătar cu Rozmarin și Usturoi. Aromele intense de rozmarin și usturoi transformă această bucată de carne într-un deliciu rafinat, plin de savoare. Pregătită corect, friptura devine fragedă la interior, păstrându-și totodată suculența, în timp ce exteriorul capătă o crustă perfectă. Ingrediente: 1 kg de mușchi de vită sau antricot (tăiat în […]
Pesto cu migdale
PrinteazaPesto cu migdale din: coriandru, usturoi, migdale, piper, ulei de masline, suc de lamaie, apa.
Ingrediente:
- 4 căni frunze coriandru proaspat
- 6 catei de usturoi
- 1 cană migdale tăiate
- ½ linguriță piper negru
- ¾ cană ulei de măsline
- ¼ ceasca suc de lămâie proaspăt stors
- ½ ceasca de apa
Mod de preparare:
Pesto cu migdale: Adăugați coriandru, usturoi, migdale si piper in blender. Omogenizati timp de 15-20 de secunde. Se toarnă uleiul de măsline si mai omogenizati 15-20 de secunde.
Incorporati sucul de lămâie și apă, continuati sa omogenizati timp de 5-10 secunde.
Pofta buna!
George Dickel Barrel Select – Un Whisky Premium
George Dickel Barrel Select este un whisky premium, apreciat pentru complexitatea și finețea sa, fiind unul dintre cele mai respectate whisky-uri din Tennessee. Istoria George Dickel și Barrel Select Povestea George Dickel începe în anii 1870, când George A. Dickel, un imigrant german, a fondat distileria Cascade Hollow Distillery în Tullahoma, Tennessee. Dickel a avut […]