Pesto cu migdale

Printeaza

Pesto cu migdale din: coriandru, usturoi, migdale, piper, ulei de masline, suc de lamaie, apa.

Ingrediente: 

  • 4 căni frunze coriandru proaspat
  • 6 catei de usturoi
  • 1 cană migdale tăiate
  • ½ linguriță piper negru
  • ¾ cană ulei de măsline
  • ¼ ceasca suc de lămâie proaspăt stors
  • ½ ceasca de apa

 

Mod de preparare:

Pesto cu migdale: Adăugați coriandru, usturoi, migdale si piper in blender. Omogenizati timp de 15-20 de secunde. Se toarnă uleiul de măsline si mai omogenizati 15-20 de secunde.

Incorporati sucul de lămâie și apă, continuati sa omogenizati timp de 5-10 secunde.

 

Pofta buna!

 

 

Friptură de Vită la Grătar cu Rozmarin și Usturoi

Friptură de Vită la Grătar cu Rozmarin și Usturoi. Aromele intense de rozmarin și usturoi transformă această bucată de carne într-un deliciu rafinat, plin de savoare. Pregătită corect, friptura devine fragedă la interior, păstrându-și totodată suculența, în timp ce exteriorul capătă o crustă perfectă. Ingrediente: 1 kg de mușchi de vită sau antricot (tăiat în […]

George Dickel Barrel Select – Un Whisky Premium

George Dickel Barrel Select este un whisky premium, apreciat pentru complexitatea și finețea sa, fiind unul dintre cele mai respectate whisky-uri din Tennessee. Istoria George Dickel și Barrel Select Povestea George Dickel începe în anii 1870, când George A. Dickel, un imigrant german, a fondat distileria Cascade Hollow Distillery în Tullahoma, Tennessee. Dickel a avut […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.