Pesto de patrunjel

Printeaza

Pesto de patrunjel

Ingrediente:

  • 1 mare legatura de patrunjel
  • 50 g caju
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 5-6 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare

 

 

Mod de preparare:

Pesto de patrunjel: Punem in blender lamaia si uleiul apoi funzele de patrunjel, usturoiul si sarea. Il lasam in blender pana se face pastos (asta se intampla repede: 1 minut).

Adaugam caju-ul pe care l-am hidratat o ora in avans si il mai dam putin la blender.

Este foarte bun ca dressing pentru salate, bun cu crackers si cu bucatele de legume, bun si pus mot peste felurite alte bucate.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.